Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 9 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi nu este un timp favorabil pentru activitățile de plantare însă te poți ocupa de transplantarea culturilor, modelarea tufelor prin tăiere, cât și de udarea și fertilizarea solului. Acordă atenție pregătirii terenului pentru plantarea de primăvară, combate dăunătorii și înlătură buruienile.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Lucrări recomandate: recoltarea legumelor și a semințelor, săparea rădăcinilor, slăbirea solului, fertilizarea și tratarea dăunătorilor. Irigarea, plantarea și transplantarea vor fi amânate.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Grădina decorativă necesită atenție. Concentrează-ți energia pe pregătirea terenului pentru plantarea bulbilor de toamnă, înlătură resturile vegetale și buruienile și aplică tratamentele necesare pentru combaterea dăunătorilor. Nu este recomandată fertilizarea lichidă sau udarea abundentă.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este o zi ideală pentru activitatea în bucătărie. Depozitează recoltele de fructe prin uscare sau congelare, pregătește sucuri naturale sau prepară delicatese de patiserie prin coacere. Plantele de interior au nevoie de schimbarea solului din ghiveci. Urmărește indicațiile de îngrijire aferente grădinii de flori.

Pentru începători!

Luna în Berbec influențează ușor negativ culturile înființate azi, astfel ele nu vor avea o capacitate ridicată de producție. Dedică timpul zilei de azi, doar activităților de îngrijire și prelucrare a terenului și culturilor.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 390
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .