Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 10 Noiembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Azi se recomandă să dedicăm atenție lucrărilor de protecție a culturilor împotriva bolilor, dăunătorilor și rozătoarelor. Cu această ocazie vei putea curăța terenul de părțile bolnave și uscate ale plantelor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Sunt benefice lucrările ce vizează îmbunătățirea calității solului: efectuează mulcirea, slăbește solul și administrează îngrășămintele pe bază de materie organică. Pot fi înființate noi culturi de leguminoase, însă este de evitat tăierea și udarea acestora.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina de flori sunt favorabile activitățile ce vizează controlul dăunătorilor și buruienilor, fertilizarea și slăbirea solului, dar și tăierea florilor pentru pregătirea buchetelor. Nu se recomandă însă tăierile sanitare de modelare a tufelor, transplantarea și irigarea.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi minunată pentru a petrece timpul împreună cu familia. Gătiți împreună bunătăți preparate în cuptor sau redecorați locuința, creând și o mini grădină de flori în interiorul casei.

Recomandarea zilei

Luna în creștere în Vărsător nu favorizează productivitatea culturilor înființate azi. Se recomandă plantarea semințelor, ce vor avea un real succes în dezvoltare.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 857
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier