Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 13 Noiembrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi se recomandă plantarea culturilor pentru ghivece, recoltarea roadelor de sezon și aplicarea îngrășămintelor minerale. Nu este favorabilă nici o activitate ce vizează sistemul radicular.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Culturile de legume pot fi înmulțite, plantând salata verde, mărarul, pătrunjelul, morcovii, sfecla, cât și altele. Pentru mulcire aplică un amestec format din turbă și rumeguș, ce va îmbunătăți rezistența plantelor la temperaturile scăzute.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi ideală pentru pregătirea plantelor perene ornamentale, pentru temperaturile geroase ale iernii. Sunt posibile lucrările precum fertilizarea, altoirea, cât și acoperirea plantelor pentru a le proteja pe perioada iernii.

post_thumb_preview
Plante de interior

Amână treburile casnice de care aveai de gând să te ocupi azi. Ai grijă de plantele de interior și acordă-le atenția de care au nevoie pentru a fi în siguranță pe parcursul sezonului de iarnă.

Pentru începători!

Luna în Pești oferă culturilor înființate azi, o rezistență crescută la boli și dăunători, cât și recolte bogate și delicioase.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 365
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .