Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 15 Noiembrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi nu este indicată plantarea, transplantarea sau săparea culturilor, cât nici irigarea și aplicarea îngrășămintelor. Poți curăța terenul din jurul pomilor fructiferi și zugrăvi trunchiul acestora pentru a-i pregăti pentru sezonul de iarnă.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Lucrări recomandate: curățarea culturilor de rădăcină, slăbirea solului și fertilizarea. Vei putea recolta legumele pentru depozitarea pe termen lung. Planifică organizarea unei grădini de iarnă pe pervazul ferestrei, transplantând culturile în ghivece.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Acordă atenție îngrijirii grădinii decorative, prin efectuarea irigării, slăbirii și fertilizării solului, dar și prin tăierea florilor sau a lianelor pentru modelarea tufelor. Nu uda plantele și evită aplicarea îngrășămintelor în această perioadă.

post_thumb_preview
Plante de interior

În bucătărie vei putea acorda atenție activității de preparare a deliciilor de patiserie în cuptor, cât și de depozitare a recoltelor prin uscare sau conservare. Acordă atenția și grija necesară plantelor de interior.

Pentru începători!

Ziua de azi nu favorizează activitățile ce vizează prelucrarea culturilor de plante, deoarece luna aflată în Berbec indică o energie instabilă. Această perioadă este excelentă pentru prelucrarea solului.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 357
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .