Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 15 Noiembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Azi nu este indicată plantarea, transplantarea sau săparea culturilor, cât nici irigarea și aplicarea îngrășămintelor. Poți curăța terenul din jurul pomilor fructiferi și zugrăvi trunchiul acestora pentru a-i pregăti pentru sezonul de iarnă.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Lucrări recomandate: curățarea culturilor de rădăcină, slăbirea solului și fertilizarea. Vei putea recolta legumele pentru depozitarea pe termen lung. Planifică organizarea unei grădini de iarnă pe pervazul ferestrei, transplantând culturile în ghivece.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Acordă atenție îngrijirii grădinii decorative, prin efectuarea irigării, slăbirii și fertilizării solului, dar și prin tăierea florilor sau a lianelor pentru modelarea tufelor. Nu uda plantele și evită aplicarea îngrășămintelor în această perioadă.

post_thumb_preview
Pentru casă

În bucătărie vei putea acorda atenție activității de preparare a deliciilor de patiserie în cuptor, cât și de depozitare a recoltelor prin uscare sau conservare. Acordă atenția și grija necesară plantelor de interior.

Recomandarea zilei

Ziua de azi nu favorizează activitățile ce vizează prelucrarea culturilor de plante, deoarece luna aflată în Berbec indică o energie instabilă. Această perioadă este excelentă pentru prelucrarea solului.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 742
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier