Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 16 Noiembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi minunată pentru a te ocupa de trunchiurile copacilor văruindu-i și legându-i, întărindu-le astfel structura și protejându-i de temperaturile scăzute ale iernii. Este foarte benefic să le administrezi îngrășămintele necesare, pe bază de minerale, însă nu este indicat să efectuezi tăierea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este posibil ca azi să înființezi noi culturi de pătrunjel, mărar sau țelină, iar în grădina interioară vei putea planta în ghivece salata verde și diferite soiuri de legume, cum ar fi castraveți, morcovi sau pătrunjel de rădăcină.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Lucrări recomandate: cultivarea plantelor perene ornamentale, slăbirea și mulcirea solului și curățarea culturilor de resturile vechi și uscate. Amână udarea și fertilizarea solului.

post_thumb_preview
Pentru casă

Ziua de azi este potrivită pentru activitățile de relaxare, care-ți fac plăcere și-ți aduc liniște. Acasă îți vei putea dedica timpul curățeniei, reamenajării locuinței sau spălatului. Este favorabilă plantarea soiurilor potrivite pentru interior.

Recomandarea zilei

Luna în creștere se află sub semnul zodiacal al Taurului, ceea ce oferă plantelor un grad ridicat de producție, recoltele abundând în gust și aromă. 

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 737
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier