Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 2 Noiembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Lucrări recomandate: orice tăiere a culturilor, îndepărtarea ramurilor uscate, a fructelor putrede, pulverizarea și aplicarea tratamentelor de combatere a bolilor și dăunătorilor, văruirea copacilor, fertilizarea și udarea solului.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Ziua de azi este potrivită pentru a lucra terenul din grădina de legume: săparea, mulcirea, aerisirea și pregătirea culturilor pentru perioada iernii, sunt activitățile indicate. De asemenea va fi cu succes și procesul de eliminare a bolilor și dăunătorilor, fiind posibilă și plantarea ierburilor aromatice.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina decorativă este momentul să pregătești terenul pentru cultivarea soiurilor cu o bună rezistență la temperaturile scăzute ale iernii. Aplică tratamentele pentru eliminarea bolilor și dăunătorilor și transplantează plantele perene.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este un timp potrivit pentru activitățile casnice de rutină, reamenajarea locuinței și curățenia casei. Verifică starea recoltelor depozitate și pregătește deliciile pentru cămara de iarnă, fie prin uscare, congelare, fie prin preparare termică.

Recomandarea zilei

Luna în scădere sub semnul Fecioarei, favorizează lucrările de pregătire a terenului, fiind recomandate următoarele: plantarea culturilor decorative, semănatul și tratarea bolilor și dăunătorilor.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 684
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier