Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 2 Noiembrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Lucrări recomandate: orice tăiere a culturilor, îndepărtarea ramurilor uscate, a fructelor putrede, pulverizarea și aplicarea tratamentelor de combatere a bolilor și dăunătorilor, văruirea copacilor, fertilizarea și udarea solului.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Ziua de azi este potrivită pentru a lucra terenul din grădina de legume: săparea, mulcirea, aerisirea și pregătirea culturilor pentru perioada iernii, sunt activitățile indicate. De asemenea va fi cu succes și procesul de eliminare a bolilor și dăunătorilor, fiind posibilă și plantarea ierburilor aromatice.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina decorativă este momentul să pregătești terenul pentru cultivarea soiurilor cu o bună rezistență la temperaturile scăzute ale iernii. Aplică tratamentele pentru eliminarea bolilor și dăunătorilor și transplantează plantele perene.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este un timp potrivit pentru activitățile casnice de rutină, reamenajarea locuinței și curățenia casei. Verifică starea recoltelor depozitate și pregătește deliciile pentru cămara de iarnă, fie prin uscare, congelare, fie prin preparare termică.

Pentru începători!

Luna în scădere sub semnul Fecioarei, favorizează lucrările de pregătire a terenului, fiind recomandate următoarele: plantarea culturilor decorative, semănatul și tratarea bolilor și dăunătorilor.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 405
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .