Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 21 Noiembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Azi este o zi destinată plantării, tăierii lăstarilor și îndepărtării ramurilor uscate, cât și aplicării tratamentelor împotriva dăunătorilor. Dacă vremea permite, vei putea săpa solul pentru a-i îmbunătăți calitatea. Nu se recomandă transplantările.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În sera de iarnă sau pe pervazul ferestrei vei putea planta sfecla, țelina, pătrunjelul, cât și alte ierburi aromatice. Abține-te de la transplantare și săparea solului în zona rădăcinii.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Pentru grădina decorativă se recomandă plantarea unor noi soiuri ornamentale, dar și amenajarea panourilor protectoare, ce vor feri plantele de frigul iernii și de zăpadă. Ocupă-te de udare și aplicarea îngrășămintelor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Acasă timpul îți permite să te ocupi de curățenie și reamenajare. Scapă de lucrurile inutile care ocupă mult spațiu și redecorează locuința. Pentru grădina de interior recomandăm plantarea unor noi soiuri de flori superbe ce vor aduce culoare și lumină pe pervazul ferestrei.

Recomandarea zilei

Culturile plantate azi sub semnul Racului se vor dezvolta armonios, Luna fiind în creștere. Ele vor abunda în recolte și vor avea o rezistență ridicată pe parcursul iernii.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 590
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier