Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 22 Noiembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Azi se recomandă îndepărtarea ramurilor uscate, tratarea plantelor împotriva bolilor și dăunătorilor, tăierile culturilor, cât și prelucrarea solului pentru a-i îmbunătății textura. Abține-te de la slăbirea solului în zona rădăcinilor, cât și de la transplantare.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Dacă vremea se menține favorabilă, vei putea profita plantând pătrunjel, morcovi sau țelina, iar în sera de iarnă, cât și în ghivece, vei putea cultiva soiurile mai puțin rezistente la temperaturile scăzute. Transplantarea nu este recomandată, deoarece sistemul radicular poate fi lezat.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Grădina decorativă poate fi împrospătată, plantând noi soiuri de plante perene ornamentale, ce prezintă o toleranță ridicată la temperaturile foarte scăzute ale iernii. Dacă e nevoie, oferă-le plantelor o protecție suplimentară, amenajând panouri ce le vor feri de curenții reci și puternici.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o perioadă excelentă pentru treburile casnice: curățenia generală, redecorarea și reamenajarea încăperilor locuinței, vor aduce un aer de prospețime casei tale. În grădina de interior, plantează noi soiuri pline de culoare.

Recomandarea zilei

Luna în Rac, face ca această zi să debordeze de energie pozitivă, ceea ce înseamnă că orice activitate desfășurată azi, se va bucura de un real succes.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 599
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier