Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 23 Noiembrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi va trebui să acorzi prioritate activităților ce nu vor fi legate de activitatea vitală a culturilor de grădină. Concentrează-te doar pe prelucrarea solului, curățarea terenului și instalarea materialelor protectoare pentru sezonul de iarnă.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Nu se recomandă plantarea sau îngrijirea plantelor în această zi. Pregătește un plan elaborat pentru plantarea în sezonul de primăvară, verifică starea solului și pregătește-ți necesarul de material săditor pentru grădina ta.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Din cauza lunii pline, va trebui să renunți la activitățile de plantare și îngrijire a culturilor ornamentale, chiar și a celor aflate în sere sau pe pervazul ferestrei. Verifică starea bulbilor depozitați și elimină dăunătorii ce-i pot afecta.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este o zi ideală pentru treburile casnice: sunt posibile mici reparații, cât și curățenia ce implică eliminarea lucrurilor vechi și inutile, ce ocupă spațiu. Este momentul să te ocupi și de murăturile de iarnă, cum ar fi pregătirea verzei la butoi.

Pentru începători!

Luna în Rac aduce influențe negative în ceea ce privește activitățile de grădinărit. Lasă plantele să se odihnească și ocupă-te doar de treburile gospodărești.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 390
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .