Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 24 Noiembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Pregătește solul și plantele pentru perioada de iarnă: combate bolile și dăunătorii, taie lăstarii vechi și uscați, sapă și curăță terenul și aplică mulciul. Udarea, plantarea și fertilizarea vor fi amânate.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este încă un moment bun pentru a planta usturoiul de iarnă, ceapa sau castraveții. Recomandăm ca azi să-ți concentrezi atenția pe prelucrarea și săparea solului, aplicarea îngrășămintelor, cât și pe culegerea recoltelor culturilor târzii.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi ideală pentru plantarea narciselor, lalelelor și zambilelor. Pregătește culturile de flori pentru iernare, prin tăierea părții superioare a plantelor. Sapă bulbii și depozitează-i pe timpul sezonului rece. Transplantarea va fi evitată.

post_thumb_preview
Pentru casă

Acordă atenție și micii grădini din interiorul locuinței tale: udă plantele, aplică îngrășăminte și protejează-le de temperaturile scăzute. Activitatea de coacere în bucătărie va avea succes azi, preparatele fiind delicioase și aromate.

Recomandarea zilei

Luna în Leu se află azi în scădere, ceea ce sugerează prezența infertilității în cazul culturilor. Ele vor avea o dezvoltare mai lentă, iar fructele nu vor avea un gust foarte aromat.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 662
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier