Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 25 Noiembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi perfectă pentru a înființa noi culturi de plante în grădini sau sere, pentru altoirea pomilor, recoltare, dar și pentru aplicarea tratamentelor împotriva rozătoarelor, bolilor și dăunătorilor. Nu este permisă utilizarea pesticidelor și lucrările ce vizează sistemul radicular.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Când încă vremea este permisivă, se recomandă plantarea culturilor cu o rezistență ridicată la frig, dar și pregătirea plantelor prin mulcirea solului. În sere sau în grădinile de interior, se pot însămânța culturi de spanac, ridichi, salată și alte răsaduri de legume.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Înainte de sosirea iernii este ideal să cultivi plantele perene care prezintă o toleranță ridicată la temperaturile scăzute și care nu necesită o protecție deosebită pe parcursul sezonului rece. Ia măsuri pentru a proteja grădina de zăpadă și curenții puternici și reci.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi potrivită pentru a te bucura de confortul locuinței tale. Desfășoară activități care-ți aduc plăcere și relaxare, poate chiar în mica grădină de pe balconul casei, plantând flori în ghivece.

Recomandarea zilei

Luna în Leu simbolizează productivitatea, contribuind la formarea unei recolte bogate. Timpul este adecvat pentru a planifica sera de iarnă și a îngriji plantele, în funcție de condițiile de mediu.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 629
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier