Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 27 Noiembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Activitățile recomandate pentru ziua de azi: îndepărtarea lăstarilor și a ramurilor uscate, efectuând tăierile de formare a tufelor, eliminarea buruienilor și curățarea terenului și aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Pregătește terenul pentru plantarea în grădinile de interior și sere. Aici puteți planta semințe sau răsaduri de legume și ierburi aromatice, însă nu se recomandă transplantarea culturilor existente. Nu uda și nu fertiliza solul.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este un moment potrivit pentru tăierea florilor și modelarea tufelor, cât și pentru a planta culturi ornamentale în sere sau pe pervazul ferestrei, în ghivece. Pune la punct un plan bine stabilit pentru plantarea ce urmează în sezonul de primăvară, verifică starea terenului și ia măsurile necesare pentru a pregăti condițiile ideale pentru crearea unei grădini decorative de vis.

post_thumb_preview
Pentru casă

Ziua este favorabilă pentru activitățile gospodărești: rearanjează mobilierul, fă reparațiile necesare în casă, spală ferestrele sau ocupă-te de gătit. Acordă atenție și plantelor de interior, pentru a le spori creșterea și înflorirea.

Recomandarea zilei

Luna se află azi sub semnul zodiacal al Fecioarei, aducând influențe benefice asupra energiei oamenilor, a luării deciziilor și a ducerii la bun sfârșit a planurilor. Activitățile zilei de azi vor avea un real succes.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 591
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier