Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 3 Noiembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Azi poți efectua orice activitate de plantare, pulverizare a plantelor pentru tratarea bolilor și dăunătorilor, văruirea pomilor și fertilizarea solului. Eliminați fructele putrede de pe ramurile pomilor și părțile uscate ale acestora.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Ocupă-te azi de prelucrarea solului: săparea, fertilizarea, slăbirea și mulcirea solului din preajma culturilor de legume. Ia măsuri în privința combaterii dăunătorilor, aplicând tratamentele recomandate. Poți planta ceapă și usturoi în sere.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Lucrări recomandate: cultivarea terenului, fertilizarea, mulcirea culturilor ornamentale, eliminarea dăunătorilor și a bolilor. Pe lângă toate aceste activități de îngrijire a solului, vei putea planta noi soiuri de plante decorative sau soiurile existente pot fi înmulțite prin săparea bulbilor și replantarea lor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi potrivită pentru munca în gospodărie. Îți poți dedica atenția curățeniei, gătitului sau chiar plantării unor noi soiuri de plante de interior, ce urmează a fi crescute în ghivece, pe pervazul ferestrei.

Recomandarea zilei

Luna în scădere sub semnul Balanței favorizează lucrările de amenajare a terenului și cele de îngrijire a plantelor. Nu este recomandată pulverizarea abundentă a substanțelor pentru protecția culturilor.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 676
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier