Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 4 Noiembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi favorabilă pentru orice tip de tăiere a culturilor, pentru tratamentul împotriva bolilor și dăunătorilor, aplicate în special asupra solului, dar și pentru fertilizare. Curăță trunchiul copacilor și elimină părțile și fructele uscate și putrede.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În acest moment sunt adecvate activitățile cu privire la plantare, aplicarea îngrășămintelor complexe pentru perioada de iarnă, cât și luarea măsurilor eficiente de combatere a dăunătorilor și bolilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Dacă vremea se menține plăcută, este indicat să plantezi noi soiuri de plante ornamentale, ce prezintă o bună rezistență la temperaturile scăzute ale iernii. Vor fi eficiente și activitățile de fertilizare a solului, cât și aplicarea tratamentelor de înlăturarea a bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Începe ziua cu activitățile preferate din interiorul gospodăriei: îngrijirea florilor, gătitul sau reamenajarea locuinței. Dacă îți place să gătești, ocupă-te de preparatele delicioase pentru cămara de iarnă.

Recomandarea zilei

Luna continuă să fie azi sub semnul Balanței, ceea ce înseamnă că desfășurarea activităților ce implică un efort mare, nu este recomandată.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 693
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier