Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 5 Noiembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Energia zilei de azi te ajută să faci treabă bună în grădină. Ocupă-te de tunderea pentru modelarea coroanei, tundere, cositul gazonului, în sud fiind posibilă și plantarea pomilor fructiferi. Nu este recomandată aplicarea tratamentelor prin pulverizare.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este favorabilă înființarea culturilor de morcovi , pătrunjel sau sfeclă, iar în sere vor putea fi plantate culturile de salată și ierburi aromatice. De asemenea acordă atenție și irigării și fertilizării, folosind îngrășăminte organice. Abține-te de la pulverizare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina de flori se recomandă lucrările de irigare, fertilizare, slăbire a solului, cât și cele de plantare a arbuștilor fructiferi și a trandafirilor, cât și a culturilor pentru seră, în care putem include bulbii de flori și răsadurile de plante ornamentale. Nu aplica pesticidele.

post_thumb_preview
Pentru casă

Sarcinile din gospodărie nu vor necesita mult efort azi. Dedică-ți atenția activităților de amenajare și decorare a spațiului din jurul casei, plantării florilor și a plantelor decorative sau dacă se regăsește printre pasiunile tale, ocupă-te de coacerea bunătăților de patiserie.

Recomandarea zilei

Luna în scădere în semnul Scorpionului, aduce influențe benefice asupra adaptabilității culturilor la condițiile de mediu, acestea dobândit o mai bună rezistență în ceea ce privește temperaturile scăzute ale iernii.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 617
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier