Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 6 Noiembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

În ziua precedentă Lunii Noi, lasă deoparte grădinăritul. Nu transplanta culturile, evită tăierea și pulverizarea și amână săparea și irigarea solului.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Intervențiile aduse în ciclul de viață al plantelor, nu sunt favorabile azi. Ai grijă de îmbunătățirea stării terenului, prin adăugarea compostului și a îngrășămintelor naturale. Îndepărtează plantele bolnave și culturile vechi ce prezintă forme de uscare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

La fel ca orice grădină și cea decorativă are nevoie de o atenție specială, însă interdicțiile se aplică și în acest caz. Nu se recomandă plantarea, cât nici lucrările ce vizează sistemul radicular. Lasă florile și plantele ornamentale să se odihnească azi.

post_thumb_preview
Pentru casă

Activitățile zilei de azi nu sunt de bun augur. Sunt recomandate doar activitățile de rutină, care nu necesită un efort mare. Decorează interiorul casei sau pregătește bunătățile de patiserie în cuptor.

Recomandarea zilei

Luna în Săgetător influențează negativ orice activitate cu privire la grădinărit. Este momentul ca azi să te ocupi de micile tale plăceri, hobby-uri și activități de relaxare.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 652
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier