Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 10 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Azi sunt permise activitățile de plantare a pomilor fructiferi, legumelor și plantelor ornamentale, cât și cele de fertilizare a solului. Sunt restricționate cele cu privire la transplantare.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi eficientă pentru organizarea serei, înființând culturi de plante medicinale, usturoi, cât și alte legume, ce pot fi plantate și în teren deschis, în cazul în care vremea permite acest lucru. Nu se recomandă recoltarea și depozitarea legumelor rădăcinoase.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este momentul să ai grijă de plantele ornamentale, în special în ceea ce privește combaterea bolilor și dăunătorilor. Plantează bulbi de flori anuale și perene, dar amână plantarea soiurilor de liane ornamentale.

post_thumb_preview
Pentru casă

Ziua de azi este ideală pentru călătorii în aer liber și noi experiențe ce-ți aduc bucurie. În gospodărie îți poți ocupa timpul cu prepararea deliciilor pentru cămara de iarnă, dar și cu îngrijirea florilor de interior.

Recomandarea zilei

Luna în creștere sub semnul Săgetătorului aduce succes în ceea ce privește plantarea și îngrijirea culturilor, însă recoltele nu vor fi cele mai satisfăcătoare.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 868
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier