Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 11 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi bună pentru plantarea arbuștilor și pomilor fructiferi, dacă vremea încă permite acest lucru. Aplică tratamentele de combatere a bolilor și dăunătorilor, curăță solul de buruieni și îndepărtează ramurile vechi și uscate ale culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Dacă nu ai avut timp să plantezi culturile pentru sere, astăzi e momentul să o faci. Pregătește grădina pentru sezonul rece de iarnă și consolidează structurile din seră.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Dedică atenție planificării grădinii decorative, plantând plante ornamentale perene. Ocupă-te de transplantarea culturilor în ghivece și elimină dăunătorii prin aplicarea tratamentelor necesare.

post_thumb_preview
Pentru casă

În gospodărie este momentul să te ocupi de îngrijirea plantelor de interior, dar și de activitățile de uscare a ierburilor aromatice, gătit sau chiar să-ți concentrezi atenție pe activitățile fizice și hobby-urile ce-ți aduc satisfacție.

Recomandarea zilei

Luna în Capricorn aduce fructe gustoase și aromate și recolte de legume delicioase și pline de substanțe nutritive. Nu sunt recomandate tăierile sanitare sau pregătirea bunătăților în cuptor.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 913
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier