Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 13 Octombrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este o perioadă favorabilă pentru fertilizarea solului și plantarea a arbuștilor fructiferi. Este posibilă și înființarea livezilor de pomi fructiferi, însă nu se recomandă tăierea sau transplantarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Activitatea în grădină este condiționată de vreme. Dacă soarele este încă prezent, te poți concentra pe plantarea culturilor de iarnă. Totodată vei putea curăța solul de buruieni și să aplici îngrășămintele minerale.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi perfectă pentru plantarea bulbilor de lalele și transplantarea florilor în ghivece. Pentru culturile de trandafiri se recomandă aplicarea compostului și a îngrășămintelor obținute din substanțe organice.

post_thumb_preview
Plante de interior

Acordă atenție plantelor de interior, transplantând florile în ghivece și fertilizând solul. Dacă dispui de suficient timp ocupă-te și de prepararea deliciilor pentru cămara de iarnă.

Pentru începători!

Luna se află azi sub semnul Vărsător, ceea ce favorizează plantarea culturilor ce se vor dezvolta rapid. Amână tăierea sanitară pentru a nu deteriora structura culturilor.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 369
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .