Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 14 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi în care ne dedicăm timpul culturilor de arbori: aplicăm mulci, umplem solul cu compost și săpăm stratul de la suprafață, putând chiar să aplicăm și diverse tratamente de combatere a dăunătorilor. Ne abținem de la udare și tăiere sanitară.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Recomandările zilei: plantează ierburi aromatice și înființează o nouă grădină de interior, formând noi culturi sau transplantându-le pe cele din grădină în ghivece, depozitându-le pe pervazul ferestrei până în primăvară.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Plantele ornamentale pot fi transplantate pentru a fi protejate de temperaturile reci ale iernii, fiind benefică și aplicarea substanțelor de eliminare a bolilor. Îngrijește culturile de butași și arbuști ornamentali și tunde gazonul.

post_thumb_preview
Pentru casă

Activitatea de preparare a deliciilor pentru cămara de iarnă, va avea un real succes: prepararea conservelor, congelarea sau uscarea recoltelor. Acordă-ți și ție timp, desfășurând activități care-ți fac plăcere.

Recomandarea zilei

Luna în Vărsător aduce semne bune în ceea ce privește dezvoltarea rapidă a culturilor înființate azi. Cultivă solul cu noi soiuri de pomi fructiferi, legume și plante ornamentale, însă abține-te de la udare și tăiere.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 811
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier