Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 17 Octombrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi nu sunt recomandate activitățile în grădină: tunderea, compostarea, udarea și fertilizarea vor fi ineficiente. Este permisă cultivarea solului, plivirea și recoltarea fructelor târzii: mere și pere.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Cultivă noi soiuri de legume rădăcinoase. Este posibil să înființezi o mică grădină de interior, prin plantarea de ierburi aromatice sau chiar miceliu de ciuperci. Pentru culturile de legume sunt posibile recoltarea și tăierea sanitară.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Nu este nevoie ca azi să acorzi atenție înmulțirii culturilor de plante ornamentale. Florile tăiate vor avea un grad ridicat de păstrare a proprietăților estetice pe termen lung, rămânând proaspete și pe timpul transportului.

post_thumb_preview
Plante de interior

În incinta locuinței va fi ideal să te ocupi de activitățile de curățenie și redecorare. Totodată, timpul dedicat gătitului se va dovedi total eficient, rezultatele fiind deosebite.

Pentru începători!

Luna în Pești nu aduce influențe benefice grădinăritului. Culturile nu vor avea o dezvoltare pe măsura așteptărilor, iar puieții vor fi mai vulnerabili în ceea ce privește rezistența la boli și dăunători.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 367
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .