Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 18 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Timpul zilei de azi va putea fi dedicat lucrărilor de amenajare peisagistică și de pregătire a grădinii pentru perioada de iarnă. Recoltează fructele și depozitează-le într-un spațiu ferit de îngheț și umezeală.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Ocupă-te de pregătirea unui loc pentru depozitarea recoltelor pe perioada sezonului rece. Este favorabilă culegerea recoltelor târzii, cât și consolidarea strucurii serelor și acoperirea plantelor pentru a le proteja de temperaturile scăzute.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Verifică cu atenție culturile de plante ornamentale perene, îndepărtează părțile vechi și uscate și aplică tratamentele de combatere a bolilor și dăunătorilor. Sapă bulbii de flori pentru replantarea lor în primăvara următoare.

post_thumb_preview
Pentru casă

Treburile casnice vor fi în toi azi. Fie că alegi să-ți dedici timpul curățeniei și amenajării locuinței, fie că dorești să prepari bunătăți în bucătărie, totul va avea un adevărat succes.

Recomandarea zilei

Luna în Berbec nu favorizează înființarea unor noi culturi. Materialul săditor nu va avea o dezvoltare viguroasă, iar planurile se vor îndrepta către eșec. Este o perioadă bună pentru recoltare.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 724
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier