Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 19 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi ce favorizează creativitatea și amenajarea spațiilor verzi de recreere: decorarea și repararea băncilor, modelarea gardurilor și tăierea arborilor pentru formarea coroanei. Solul poate fi lucrat, însă plantele au nevoie de repaus.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Activitățile de plantare vor lăsate deoparte azi, dedicându-ți timpul aplicării tratamentelor pentru eliminarea dăunătorilor specifici, dar și posibilității de înființare a unei mici grădini, pe pervazul ferestrelor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este ideal să reîmprospătezi gazonul, umplând părțile libere de teren, sau cosindu-l. Colectează semințele pentru culturile ce vor fi înființate pe viitor, taie florile și depozitează-le în vaze, unde se vor păstra timp îndelungat.

post_thumb_preview
Pentru casă

Va fi o zi intensă din punct de vedere al consumului de energie, desfășurând activități casnice, dar și fizice, ce-ți vor aduce o stare de bine. Sunt recomandate lucrările de reamenajare a locuinței, gătitul, conservarea recolte și plimbările în aer liber.

Recomandarea zilei

Luna în creștere în Berbec este o combinație perfectă, ce favorizează munca în grădină. Nu este indicată transplantarea culturilor, riscând deteriorarea rădăcinilor.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 693
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier