Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 21 Octombrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Dacă nu ai timp suficient pentru plantarea răsadurilor, ocupă-te de pregătirea terenului pentru plantarea de primăvară. Vor fi eficiente aplicarea măsurilor de combatere a bolilor și dăunătorilor, cu excepția pulverizării plantelor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Este o zi ideală pentru plantare și pregătirea grădinii de iarnă – seamănă culturi rezistente la temperaturi scăzute, fertilizează solul și udă terenul pentru a crea un grad de umiditate potrivit.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este favorabilă plantarea semințelor de flori, cât și a bulbilor de plante perene. În grădina decorativă nu este recomandată aplicarea tratamentelor de eliminare a dăunătorilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Fă o pauză de la locul de muncă și amână treburile casnice, acordând timp activităților de relaxare și recreere. Îngrijește plantele de interior și ocupă-te de prepararea vinului și a sucurilor naturale de fructe.

Pentru începători!

Plantele se dezvoltă foarte bine, fiind influențate de Luna în creștere, sub semnul Taur. În această perioadă este favorabilă plantare, dar recoltarea și depozitarea recoltelor vor trebui evitate.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 353
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .