Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 22 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Nu este o zi favorabilă pentru îngrijirea, plantarea și fertilizarea pomilor fructiferi. Pot fi recoltate fructele târzii, sapă solul și curăță terenul pentru pregătirea cultivării de primăvară.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Amână lucrările de plantare și concentrează-ți atenția pe pregătirea serei pentru înființarea culturilor de iarnă. Continuă să îngrijești solul și seamănă culturi soiuri de plante verzi în mini-grădina de interior.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Plantele perene trebuie tratate cu atenție, distrugând bolile și dăunătorii. Efectuează tăierea sanitară, tăierea florilor pentru formarea buchetelor, cât și pregătirea unui material de acoperire pentru a proteja plantele pe perioada iernii.

post_thumb_preview
Pentru casă

Ai grijă de plantele de interior, aplicând tratamente pentru eliminarea dăunătorilor ce pot afecta dezvoltarea acestora. Acordă timp uscării ierburilor pentru a le folosi în prepararea diferitelor ceaiuri benefice pentru sănătate.

Recomandarea zilei

Este o zi favorabilă pentru munca în grădină, în special pentru activitățile de recoltare a roadelor, colectare a semințelor și pentru tăierea ramurilor, reîmprospătând culturile.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 725
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier