Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 24 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Scoate-ți din planul zilei de azi toate activitățile de plantare și ocupă-te doar de curățarea terenului. Reziduurile colectate pot fi folosite în compost. Azi este o zi bună pentru verificarea uneltelor de grădină și pentru pregătirea în așteptarea sezonului de iarnă.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Luna plină nu favorizează lucrările ce vizează culturile, indicat fiind să vă concentrați atenția pe stabilirea unui plan în organizarea serelor sau pe colectarea recoltelor târzii.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Verifică starea plantelor ornamentale, iar dacă este necesar aplică tratamentele împotriva bolilor, elimină buruienile și fertilizează solul. Fă-ți necesarul pentru plantarea unor noi soiuri de plante decorative.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi bună pentru orice activitate casnică, însă dacă oboseala începe să se resimtă, ia o pauza! Răsfață-te desfășurând hobby-urile tale, relaxează-te printr-o plimbare în aer liber sau prin lectură.

Recomandarea zilei

Azi nu este o perioadă corespunzătoare pentru munca în grădină. Dedică-ți timpul activităților din incinta locuinței sau din împrejurimi.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 608
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier