Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 24 Octombrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Scoate-ți din planul zilei de azi toate activitățile de plantare și ocupă-te doar de curățarea terenului. Reziduurile colectate pot fi folosite în compost. Azi este o zi bună pentru verificarea uneltelor de grădină și pentru pregătirea în așteptarea sezonului de iarnă.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Luna plină nu favorizează lucrările ce vizează culturile, indicat fiind să vă concentrați atenția pe stabilirea unui plan în organizarea serelor sau pe colectarea recoltelor târzii.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Verifică starea plantelor ornamentale, iar dacă este necesar aplică tratamentele împotriva bolilor, elimină buruienile și fertilizează solul. Fă-ți necesarul pentru plantarea unor noi soiuri de plante decorative.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este o zi bună pentru orice activitate casnică, însă dacă oboseala începe să se resimtă, ia o pauza! Răsfață-te desfășurând hobby-urile tale, relaxează-te printr-o plimbare în aer liber sau prin lectură.

Pentru începători!

Azi nu este o perioadă corespunzătoare pentru munca în grădină. Dedică-ți timpul activităților din incinta locuinței sau din împrejurimi.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 368
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .