Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 25 Octombrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

În cazul în care este vreme bună, este ideal să plantezi pomi fructiferi, ce vor produce fructe delicioase, dulci și aromate. Strânge frunzele căzute și ramurile uscate și folosește-le în alcătuirea compostului.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Este un moment bun pentru plantarea în sere sau în ghivece, a răsadurilor de roșii, semințelor de ierburi aromatice și legume ce pot fi crescute pe pervazul ferestrei. Fertilizarea, udarea se vor dovedi a fi cu adevărat eficiente, însă transplantarea nu este recomandată.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Plantarea soiurilor de plante decorative nu se arată a fi potrivită zilei de azi. În schimb pot fi aplicate tratamentele pe bază de erbicid, pentru a combate buruienile și dăunătorii.

post_thumb_preview
Plante de interior

Energia zilei de azi poate fi consumată desfășurând activitățile casnice: gătitul, conservarea recoltelor pentru cămara de iarnă, cât și îngrijirea plantelor de interior, sunt câteva dintre recomandările noastre.

Pentru începători!

Este cea mai favorabilă perioadă pentru grădinărit. Azi vei putea curăța terenul, îngriji culturile, vei avea ocazia de a planta noi soiuri de semințe, răsaduri, puieți sau butași, cât și colecta recoltele pentru depozitare.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 440
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .