Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 26 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Azi se recomandă tratarea butașilor și a culturilor pentru a spori rezistența împotriva temperaturilor scăzute, cât și aplicarea îngrășămintelor și udarea din abundență. Cultivarea nu este recomandată.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În grădina de legume vor putea fi plantate culturile ce tolerează ușor frigul, acestea având capacitatea de a produce recolte bogate. Ocupă-te și de amenajarea serelor, achiziționând materialele necesare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Profită de acest moment pentru plantarea coniferelor și a diferitelor soiuri de plante decorative, ce prezintă o bună rezistență la temperaturile scăzute ale iernii. Taie azi florile pentru formarea buchetelor, deoarece ele își vor păstra proprietățile timp îndelungat.

post_thumb_preview
Pentru casă

Abține-te azi de la treburile casnice. Este o zi de succes în ceea ce privește prepararea bunătăților pentru cămara de iarnă, conservând recoltele culese.

Recomandarea zilei

Luna influențează negativ orice schimbare adusă în casă, însă favorizează grădinăritul. Racul, un semn al fertilității, ajută la dezvoltarea viguroasă a culturilor înființate azi, acestea aducând recolte bogate.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 644
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier