Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 27 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

În cazul în care temperaturile foarte scăzute nu-și fac simțită prezența, te poți ocupa de tăierea arbuștilor fructiferi, îndepărtând ramurile vechi și uscate. Udă și tunde gazonul și plantează răsaduri de căpșuni, ce vor abunda în recolte.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este un moment potrivit pentru a planta miceliu de ciuperci în propria gospodărie, o tehnologie care pe cât de complicată pare, pe atât este de simplă și la îndemâna oricui. Reziduurile colectate pot fi folosite în alcătuirea compostului. Nu se recomandă udarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Te poți ocupa azi de fertilizarea solului din seră, oferind plantelor ornamentale substanțele necesare pentru o bună dezvoltare. Plantează bulbi de flori și taie florile ce-și vor păstra calitățile timp îndelungat, în vaze. Nu se recomandă înmulțirea și transplantarea plantelor perene.

post_thumb_preview
Pentru casă

Azi pot fi desfășurate activități ce nu necesită un efort mare în gospodăria ta: fă curățenie, gătește sau îngrijește plantele de interior.

Recomandarea zilei

Luna în Rac favorizează plantarea lianelor ornamentale, fertilizarea și tăierea acestora. Culturile de ciuperci, fructe și legume, înființate azi, vor produce recolte bogate.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 702
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier