Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 28 Octombrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Energia zilei de azi va trebui focusată pe pregătirea grădinii de iarnă: curăță culturile de părțile vechi și uscate, elimină buruienile și culege frunzele căzute pe care le poți folosi în alcătuirea compostului.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Azi vei putea aplica îngrășămintele uscate pentru fertilizarea solului înainte de venirea iernii. Colectează recoltele târzii și depozitează-le într-un loc ferit de umezeală. Transplantează culturile verzi în ghivece și continuă să le îngrijești pe pervazul ferestrei.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Îndepărtează buruienile din paturile de flori, efectuează tăierea sanitară și aplică îngrășămintele pentru culturile de plante ornamentale. Dacă dorești să înființezi noi culturi decorative, limitează-te doar la soiurile de liane ornamentale.

post_thumb_preview
Plante de interior

Petrece timpul desfășurând activitățile ce-ți fac plăcere – redecorează camerele, amenajează spațiul sau gătește preparatele tale preferate.

Pentru începători!

Luna în Leu aduce influențe pozitive în procesul de dezvoltare a culturilor: acestea vor forma rădăcini puternice și viguroase, cât și recolte delicioase.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 387
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .