Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 29 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Dacă vremea continuă să fie favorabilă, profită și plantează culturi de fructe de pădure: afine, zmeură, căpșuni etc. Continuă cu pregătirea grădinii de iarnă, văruind pomii și curățând terenul de resturile vechi.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi ideală pentru cultivarea unei mini-grădini, în incinta locuinței. Culege recoltele de ierburi aromatice, fertilizează solul și irigă-l, dar în cantități moderate. Sortează culturile rădăcinoase și curăță-le de părțile vegetale uscate și bolnave.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Nu se recomandă activitățile de prelucrare a rădăcinilor, deoarece acestea pot deteriora sistemul lor de dezvoltare. Plantează culturi decorative de plante ornamentale și flori și udă solul pentru a-i crea nivelul de umiditate adecvat.

post_thumb_preview
Pentru casă

Momentul este potrivit pentru activitățile casnice, inclusiv pictura sau amenajarea locuinței. Orice schimbare adusă, va îmbunătăți starea de spirit și energia casei. Timpul este ideal și pentru pregătirea conservelor pentru cămara de iarnă.

Recomandarea zilei

Zodia Leu domină ziua de azi, ceea ce favorizează plantarea oricăror culturi, cu excepția pomilor. Recoltele vor fi abundente, delicioase și suculente, dar ele vor fi dificil de conservat pe termen lung.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 683
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier