Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 3 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Pregătirea grădinii de iarnă continuă cu văruirea pomilor, legarea culturilor cu liane lungi, cât și săparea bulbilor pentru depozitare. Nu se recomandă utilizarea substanțelor chimice, plantarea sau transplantarea arborilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Cultivă noi soiuri de ierburi aromatice pe terenul liber. Poți planta culturi de usturoi pentru iarnă, însă va trebui amânată recoltarea culturilor rădăcinoase pentru depozitare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Îndepărtează resturile de plante din paturile de flori și folosește-le în formarea compostului. Bulbii pot fi săpați pentru depozitarea pe timpul iernii. Dedică atenție fertilizării, aplicând îngrășămintele organice.

post_thumb_preview
Pentru casă

Activitățile casnice sunt ideale pe perioada zilei de azi. Experimentele culinare vor avea un real succes, cu excepția preparatelor în cuptor. Acordă îngrijirea necesară plantelor de interior.

Recomandarea zilei

Luna în descreștere trece sub semnul zodiacal al Fecioarei, care are o mare influență asupra creșterii culturilor. Este un semn infertil, ceea ce înseamă că nu favorizează plantarea și dezvoltarea rapidă a plantelor.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 665
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier