Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 3 Octombrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Pregătirea grădinii de iarnă continuă cu văruirea pomilor, legarea culturilor cu liane lungi, cât și săparea bulbilor pentru depozitare. Nu se recomandă utilizarea substanțelor chimice, plantarea sau transplantarea arborilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Cultivă noi soiuri de ierburi aromatice pe terenul liber. Poți planta culturi de usturoi pentru iarnă, însă va trebui amânată recoltarea culturilor rădăcinoase pentru depozitare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Îndepărtează resturile de plante din paturile de flori și folosește-le în formarea compostului. Bulbii pot fi săpați pentru depozitarea pe timpul iernii. Dedică atenție fertilizării, aplicând îngrășămintele organice.

post_thumb_preview
Plante de interior

Activitățile casnice sunt ideale pe perioada zilei de azi. Experimentele culinare vor avea un real succes, cu excepția preparatelor în cuptor. Acordă îngrijirea necesară plantelor de interior.

Pentru începători!

Luna în descreștere trece sub semnul zodiacal al Fecioarei, care are o mare influență asupra creșterii culturilor. Este un semn infertil, ceea ce înseamă că nu favorizează plantarea și dezvoltarea rapidă a plantelor.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 360
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .