Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 30 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Izolează culturile din grădină și protejează-le de temperaturile scăzute ce urmează. Sapă solul, acoperă-l cu o folie și efectuează fertilizarea. Nu se recomandă aplicarea tratamentelor cu pesticide.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Înmoaie semințele înainte de a le planta și înființează noi culturi într-o mini grădină pe pervazul ferestrei. Pregătește pivnița pentru a crea condiții de depozitare și ocupă-te și de amenajarea serei.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Nu te grăbi să plantezi flori, deoarece acestea pot avea o dezvoltare lentă în această perioadă. Sapă bulbii și depozitează-i pe perioada iernii, taie florile pentru buchete și elimină buruienile.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este timpul să te ocupi de reorganizarea locuinței, schimbând aerul și îmbunătățind atmosfera. Aruncă lucrurile vechi și inutile și împrospătează imaginea casei cu o notă de noutate.

Recomandarea zilei

Luna în Fecioară face posibilă plantarea unor noi culturi, a căror recolte pot fi consumate direct. În această perioadă este ideal să-ți dedici timpul pregătirii murăturilor, gătitului, cât și activităților de fertilizare.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 692
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier