Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 30 Octombrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Izolează culturile din grădină și protejează-le de temperaturile scăzute ce urmează. Sapă solul, acoperă-l cu o folie și efectuează fertilizarea. Nu se recomandă aplicarea tratamentelor cu pesticide.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Înmoaie semințele înainte de a le planta și înființează noi culturi într-o mini grădină pe pervazul ferestrei. Pregătește pivnița pentru a crea condiții de depozitare și ocupă-te și de amenajarea serei.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Nu te grăbi să plantezi flori, deoarece acestea pot avea o dezvoltare lentă în această perioadă. Sapă bulbii și depozitează-i pe perioada iernii, taie florile pentru buchete și elimină buruienile.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este timpul să te ocupi de reorganizarea locuinței, schimbând aerul și îmbunătățind atmosfera. Aruncă lucrurile vechi și inutile și împrospătează imaginea casei cu o notă de noutate.

Pentru începători!

Luna în Fecioară face posibilă plantarea unor noi culturi, a căror recolte pot fi consumate direct. În această perioadă este ideal să-ți dedici timpul pregătirii murăturilor, gătitului, cât și activităților de fertilizare.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 395
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .