Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 4 Octombrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Pregătește solul și plantele pentru perioada de iarnă: combate bolile și dăunătorii, taie lăstarii vechi și uscați, sapă și curăță terenul și aplică mulciul. Udarea, plantarea și fertilizarea vor fi amânate.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Curăță și dezinfectează serele. Ai mare grijă la curățarea culturilor de cartofi, dovlecei, morcovi și sfeclă. Colectează recoltele și depozitează-le pe termen lung. Transplantarea nu este recomandată în această zi.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Odată cu debutul gerului, plantele perene vor trebui acoperite pentru a le proteja de îngheț. De asemenea paturile de flori vor avea nevoie de îngrijire, curățând terenul de buruieni și posibilii dăunători.

post_thumb_preview
Plante de interior

Ia o pauză de la treburile casnice. Relaxează-te dedicând timp cititului sau altor activități preferate. După prânz te poți ocupa și de gătit, preparând bunătăți în cuptor.

Pentru începători!

Fecioara este considerată un semn al infertilității. Nu este o zi potrivită pentru plantare, dar este un moment ideal pentru lucrările de îngrijire a grădinii: îndepărtarea buruienilor, cosirea gazonului și săpat.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 384
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .