Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 4 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Pregătește solul și plantele pentru perioada de iarnă: combate bolile și dăunătorii, taie lăstarii vechi și uscați, sapă și curăță terenul și aplică mulciul. Udarea, plantarea și fertilizarea vor fi amânate.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Curăță și dezinfectează serele. Ai mare grijă la curățarea culturilor de cartofi, dovlecei, morcovi și sfeclă. Colectează recoltele și depozitează-le pe termen lung. Transplantarea nu este recomandată în această zi.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Odată cu debutul gerului, plantele perene vor trebui acoperite pentru a le proteja de îngheț. De asemenea paturile de flori vor avea nevoie de îngrijire, curățând terenul de buruieni și posibilii dăunători.

post_thumb_preview
Pentru casă

Ia o pauză de la treburile casnice. Relaxează-te dedicând timp cititului sau altor activități preferate. După prânz te poți ocupa și de gătit, preparând bunătăți în cuptor.

Recomandarea zilei

Fecioara este considerată un semn al infertilității. Nu este o zi potrivită pentru plantare, dar este un moment ideal pentru lucrările de îngrijire a grădinii: îndepărtarea buruienilor, cosirea gazonului și săpat.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 696
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier