Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 8 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi potrivită pentru efectuarea tunsorilor de întinerire a culturilor de pomi și arbuști de fructe: coacăzi, caprifoi, agriși. Este favorabilă recoltarea roadelor și depozitarea lor pe termen lung. Aplică substanțele de combatere a dăunătorilor prin pulverizare.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Curăță solul din preajma culturilor de legume: elimină buruienile și resturile vechi ale plantelor. De asemenea acordă atenție și fertilizării solului, recoltării semințelor și a legumelor rădăcinoase. Abține-te de la transplantarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este momentul pentru tăierea sanitară, de modelare a culturilor de plante ornamentale, dar și pentru săparea bulbilor de dalii, gladiole și begonii. Evită plantarea și aplicarea tratamentelor chimice.

post_thumb_preview
Pentru casă

În ceea ce privește hobby-urile în ale bucătăriei, gătitul va fi lăsat deoparte, rezultatele zilei de azi nefiind pe placul tău. În schimb îți vei concentra atenția pe treburile casnice: curățenie, mutări sau decorarea apartamentului.

Recomandarea zilei

Luna nouă în Scorpion favorizează activitățile de tăiere a florilor, recoltarea semințelor și fructelor. Este totodată o zi perfectă pentru petrecerea timpului în compania prietenilor.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 803
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier