Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 9 Octombrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Luna nouă nu favorizează activitățile care pot afecta vitalitatea plantelor, însă este recomandat să-ți dedici atenția lucrărilor de îmbunătățire a solului, cât și celor de întreținere a gospodăriei.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Curăță culturile de plante pentru a le revitaliza. Resturile colectate vor putea fi adunate și folosite în pregătirea compostului sau arse. Solul poate fi cultivat și îmbunătățit prin aplicarea îngrpșămintelor organice.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este permisă plantarea bulbilor de zambile și gladiole. Florile tăiate pentru formarea buchetelor vor putea fi păstrate în vaze pentru o perioadă lungă de timp, fără să-și piardă calitățile estetice. Irigarea va trebui amânată.

post_thumb_preview
Pentru casă

Planurile stabilite pentru activitatea în gospodărie vor fi duse la bun sfârșit. Prepară bunătățile pentru cămara de iarnă și conservă recoltele prin uscare sau congelare.

Recomandarea zilei

Luna Nouă în Săgetător influențează activitatea în grădină, aceasta nefiind potrivită. Vor avea succes planurile făcute pe termen lung, cât și activitățile de amenajare peisagistică sau decorare a locuinței.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 911
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier