Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 1 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este timpul ideal pentru plantarea arborilor și arbuștilor ce vor deveni rezistenți la condițiile meteorologice nefavorabile din timpul iernii. Pot fi recoltate fructele pentru depozitare, dar de asemenea se pot aplica tratamente pentru înlăturarea dăunătorilor. Atenție mare la deteriorarea rădăcinilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Culturile din grădina de legume așteaptă ca roadele să fie culese și pregătite pentru conservarea pe timpul iernii. Transplantează pătrunjelul de rădăcină în ghivece, cât și alte culturi care pot fi crescute pe pervazul ferestrei.

post_thumb_preview
Grădina de flori

O zi ideală pentru plantarea culturilor ornamentale perene și a bulbilor de flori, cât și pentru a te ocupa de îngrijirea celor existente prin udare moderată, fertilizare organică și tăiere pentru modelarea tufelor. Nu sunt favorabile transplantările și prelucrarea solului aproape de rădăcină.

post_thumb_preview
Pentru casă

Azi se culeg recoltele suculente și delicioase, perfecte pentru pregătirea delicateselor pe timp de iarnă, fie prin conservare, stoarcere sau uscare. Plantele de interior vor avea nevoie de aceeași îngrijire pe care le-o acorzi celor din grădina de flori. Se pot planta bulbi noi de flori.

Recomandarea zilei

Luna în Taur favorizează formarea unor culturi bogate, puternice, rezistente, ce vor produce recolte pe măsura așteptărilor.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 825
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier