Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 10 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi ideală pentru activitățile de irigare și aplicare a îngrășămintelor minerale, controlul buruienilor, cât și combaterea bolilor și dăunătorilor. Poți efectual tăierea, dar și activitățile de prelucrare a solului: arat, prășit afânat.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi este importantă îngrijirea culturilor: plivește, udă și fertilizează organic și mineral terenul. Aplică totodată tratamentele împotriva bolilor și dăunătorilor și udă solul atât cât este necesar.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Astrele recomandă lucrările de eliminare a buruienilor, slăbire a solului, cât și udarea și fertilizarea acestuia. Pulverizează substanțele de combatere a bolilor și dăunătorilor asupra culturilor de flori și plante ornamentale. Nu planta sau transplanta culturile perene.

post_thumb_preview
Pentru casă

În bucătărie, îți vei putea concentra energia asupra preparării bunătăților pentru cămara de iarnă: murături, conserve, gem, dulceață. Acordă atenție plantelor de interior, respectând instrucțiunile aferente grădinii de flori.

Recomandarea zilei

Luna în creștere se află sub semnul zodiacal al Fecioarei. Nu este favorabilă plantarea sau transplantarea culturilor sau tăierea lăstarilor.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 654
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier