Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 11 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi perfectă pentru plantarea culturilor de fructe de pădure, a pomilor fructiferi, dar și pentru activități de întreținere a acestora, precum irigarea, fertilizarea solului, cât și tăierea pentru întinerirea tufelor. Nu aplicați tratamente prin pulverizare.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Ziua de azi este destinată colectării recoltelor de legume și pregătirii lor pentru depozitarea pe termen lung. Ocupă-te și de slăbirea, udarea și fertilizarea solului. Pot fi transplantate culturile de ardei și pătrunjel, pentru creșterea lor în ghivece.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Acordă atenție îngrijirii grădinii decorative, prin efectuarea irigării, slăbirii și fertilizării solului, dar și prin tăierea florilor sau a lianelor pentru modelarea tufelor. Pot fi plantate noi soiuri de trandafiri, arbori decorativi sau flori. Nu pulveriza plantele cu soluții împotriva dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Dedică-ți timpul liber activității de pregătire a deliciilor în bucătărie, prin coacere. Ai grijă și de plantele de interior, respectând recomandările pentru grădina de flori.

Recomandarea zilei

Luna în creștere în Balanță oferă rezistență culturilor, acestea tolerând ușor bolile și dăunătorii ce pot amenința productivitatea. Acestea vor oferi fructe mari și gustoase, ce pot fi păstrate timp îndelungat.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 584
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier