Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 12 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Plantează azi butași, răsaduri, pomi fructiferi, cât și arbuști ce vor oferi fructe de pădure delicioase. Nu uita de procesele de irigare, fertilizare și tăiere a lăstarilor vechi. Abține-te de la aplicarea tratamentelor cu pesticide.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Lucrări recomandate: curățarea culturilor de rădăcină, slăbirea solului și fertilizarea. Vei putea recolta legumele pentru depozitarea pe termen lung. Planifică organizarea unei grădini de iarnă pe pervazul ferestrei, transplantând culturile în ghivece.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi favorabilă pentru plantarea noilor soiuri de plante ornamentale: clematis, trandafiri, arbuști și liane decorative. Ocupă-te de irigare, tăiere și fertilizare, însă lasă deoparte aplicarea tratamentelor pentru combaterea dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este un moment ideal pentru a te ocupa de coacerea preparatelor delicioase. Acordă îngrijirea necesară plantelor de interior, cât și plantării unor noi specii de flori.

Recomandarea zilei

Luna în Balanță asigură o bună imunitate culturilor, făcându-le mai rezistente în ceea ce privește bolile și dăunătorii. Recoltele vor fi delicioase, mari și aromate, având și un grad ridicat de conservare.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 613
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier