Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 14 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Lucrările recomandate pentru ziua de azi sunt udarea și fertilizarea solului, controlul dăunătorilor, cositul peluzei, cât și plantarea arbuștilor și pomilor fructiferi. Ocupă-te și de transplantare și tăiere.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi perfectă pentru curățarea culturilor, slăbirea terenului, udarea și fertilizarea solului. În seră pot fi plantate leguminoasele, putând fi înființate și grădinile de pe pervazul ferestrei.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi ne putem dedica timpul și grădinii decorative. Se pot planta soiurile încântătoare de plante ornamentale și flori. Nu transplanta bulbii, în schimb ocupă-te de fertilizare, irigare și aplicarea tratamentelor împotriva dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Preparatele prin coacere nu vor avea succes azi. Dacă dorești să te ocupi de cămara de iarnă, pregătește murăturile, compoturile, gemul și dulceața sau conservă fructele prin uscare sau congelare. Aplică recomandările de îngrijire pentru grădina de flori și plantelor de interior.

Recomandarea zilei

Luna în Scorpion favorizează dezvoltarea culturilor, acestea formând rădăcini și tulpini puternice și oferind recolte mari și aromate și gustoase.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 946
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier