Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 15 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi perfectă pentru plantarea răsadurilor, butașilor și a puieților de arbuști și pomi fructiferi, cât și pentru eliminarea buruienilor, a resturilor vegetative și combaterea bolilor și dăunătorilor. Nu se recomandă irigarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Recoltele de legume pot fi culese, în vederea pregătirii lor pentru depozitarea pe termen lung. Exceptând lucrările de tăiere și udare, în grădina de legume vor putea fi desfășurate activitățile de slăbire și curățare a solului, plantarea noilor culturi de legume, cât și tratarea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi se recomandă plantarea unor noi soiuri de culturi ornamentale, flori și liane decorative. De asemenea te poți ocupa de săparea bulbilor pentru depozitarea pe perioada iernii, cât și se aplicarea tratamentelor de combatere a bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

În bucătărie vei putea acorda atenție activității de preparare a deliciilor de patiserie în cuptor, cât și de depozitare a recoltelor prin uscare sau conservare. Este posibilă plantarea soiurilor de plante decorative de interior.

Recomandarea zilei

Luna în Săgetător favorizează creșterea rapidă a plantelor, însă recoltele nu vor fi atât de bogate. În schimb de vei bucura de roade delicioase și aromate.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 605
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier