Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 16 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Azi poți alege să te ocupi de plantarea arbuștilor, pomilor fructiferi, a răsadurilor și butașilor. Curăță culturile existente de buruieni și părțile uscate și bolnave, pentru a ajuta la regenerarea plantelor. Nu efectua tăierea sau udarea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Lucrări recomandate: curățarea culturilor de rădăcină, slăbirea solului și fertilizarea. Vei putea recolta legumele pentru depozitarea pe termen lung. Planifică organizarea unei grădini de iarnă pe pervazul ferestrei, transplantând culturile în ghivece.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi ne putem dedica atenția și grădinii decorative. Se pot planta soiurile încântătoare de plante ornamentale și flori. Nu transplanta bulbii, în schimb ocupă-te de fertilizare, irigare și aplicarea tratamentelor împotriva dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Dedică-ți timpul liber activității de pregătire a deliciilor în bucătărie, prin coacere. Ai grijă și de plantele de interior, respectând recomandările pentru grădina de flori.

Recomandarea zilei

Luna în Săgetător sporește dezvoltarea armonioasă a culturilor, însă ele nu vor abunda în recolte. Lipsa bogăției acestora va fi compensată de gust delicios și textură suculentă.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 631
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier