Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 20 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Dedică-ți timpul zilei de azi activităților de fasonare și formare sanitară a pomilor și arbuștilor, slăbirii solului și recoltării fructelor ce urmează a fi depozitate. Evită irigarea și fertilizarea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi favorabilă pentru eliminarea buruienilor și recoltarea legumelor pentru pregătirea preparatelor pentru perioada de iarnă. Pulverizarea culturilor cu substanțele recomandate împotriva bolilor, va fi eficientă. Nu sunt recomandate fertilizările și udarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Sapă bulbii pentru depozitarea lor pe timpul sezonului rece, plivește terenul și elimină bolile și dăunătorii prin aplicarea tratamentelor indicate. Taie florile pentru formarea buchetelor și îndepărtează părțile vechi și uscate. Nu uda plantele ornamentale.

post_thumb_preview
Pentru casă

Activitățile în bucătărie vor avea un adevărat succes azi. Pot fi plantate noi soiuri de flori și plante ornamentale de interior, iar în ceea ce privește îngrijirea acestora, respectă instrucțiunile pentru grădina de afară.

Recomandarea zilei

Luna în Vărsător favorizează cultivarea plantelor ornamentale, acestea dezvoltându-se armonios și înflorind spectaculos timp îndelungat.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 850
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier