Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 21 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

21 septembrie este o zi destinată lucrărilor de pregătire a terenului pentru plantarea de toamnă, a aplicării tratamentelor pentru combaterea dăunătorilor și a bolilor, cât și pentru formarea culturilor de plante ornamentale. Nu este recomandată irigarea sau fertilizarea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Acordă atenție slăbirii solului, eliminării buruienilor și a resturilor vegetative și recoltării legumelor pentru depozitare. Pulverizează culturile pentru eliminarea bolilor și dăunătorilor, dar evită udarea și fertilizarea acestora.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi potrivită pentru plivirea terenului, dezgroparea bulbilor ce urmează a fi depozitați pe timpul iernii și tăierea florilor pentru formarea buchetelor ce vor impresiona prin culoare și parfum. Fertilizarea și irigarea vor fi amânate.

post_thumb_preview
Pentru casă

Răsfață-ți familia cu deliciile pregătite în casă și acordă atenție grădinii din interiorul locuinței tale. Vor fi aplicate recomandările potrivite pentru grădina de flori.

Recomandarea zilei

Luna în Vărsător favorizează plantarea soiurilor decorative de flori și arbuști, înființarea altor culturi, respectiv a celor de fructe și legume, nefiind recomandată.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 920
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier