Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 22 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Principala activitate a zilei de azi va fi recoltarea fructelor pentru depozitarea pe timpul iernii, fie prin uscare, congelare sau conservare. Evită tăierea, udarea și fertilizarea, dar aplică tratamentele împotriva dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Lucrări recomandate: recoltarea legumelor, îndepărtarea buruienilor, tratarea terenului și transplantarea culturilor în ghivece, pe pervazul ferestrei. Amână fertilizarea și irigarea.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi favorabilă pentru combaterea bolilor și dăunătorilor prin aplicarea substanțelor recomandate. Plivitul, prășitul și tăierea părților vechi și uscate, vor ajuta la dezvoltarea armonioasă a culturilor decorative. Nu uda plantele!

post_thumb_preview
Pentru casă

Prepararea deliciilor de patiserie, va fi un real succes. Pentru plantele de interior, recomandăm să urmezi instrucțiunile indicate pentru grădina de afară. Poți planta arbuști decorativi de interior, potriviți pentru spațiul pe care-l deții.

Recomandarea zilei

Luna continuă să fie sub stăpânirea Vărsătorului, plantarea altor culturi, în afară de cele ornamentale, nefiind adecvată.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 948
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier