Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 24 Septembrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Fă-ți timp pentru a planta și transplanta culturi de căpșuni, tufe ornamentale sau arbori decorativi, cât și pentru amenajarea peluzei. Este posibilă și tăierea butașilor, inocularea, cât și curățarea culturilor de grădină.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Începe să cureți terenul grădinii prin eliminarea buruienilor prin smulgere, slăbirea solului, udarea cât și aplicarea fertilizatoarelor. Este recomandat să plantezi noi culturi de legume, ale căror recolte vor fi bogate și pline de vitamine.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Această zi este favorabilă pentru fertilizarea, slăbirea și mulcirea solului, cât și pentru efectuarea procesului de irigare. Este o zi de succes pentru transplantarea și înmulțirea plantelor perene, cât și pentru săparea bulbilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

În bucătărie evită gătitul prin coacere. Te vei putea ocupa de pregătirea conservelor de legume și fructe pentru perioada iernii. Acordă atenția cuvenită plantelor din interiorul casei, ghidându-te după recomandările pentru grădina de flori.

Pentru începători!

Luna în Pești favorizează fertilitatea plantelor. Semănatul în această perioadă ajută la formarea rădăcinilor puternice, stabile, dar și la rezultarea unor recolte abundente de fructe suculente și delicioase.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 366
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .