Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 25 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Pentru a-i acorda grădinii grija de care are nevoie, trebuie să te asiguri că suprafața acesteia este curată: iarba cosită, buruienile eliminate, iar plantele pulverizate cu soluții specializate pentru a ține la distanță bolile și dăunătorii specifici.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi favorabilă pentru a elimina toți agenții patogeni, buruienile și toți dăunătorii ce amenință plantele din grădină. Este de asemenea ideal ca părțile vechi și uscate ale plantelor să fie tăiate, iar terenul din împrejurimi să fie curățat de resturile de rădăcini uscate.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi nu se recomandă irigarea, fertilizarea, plantarea sau transplantarea culturilor de flori și plante ornamentale, cât nici tăierea pentru modelarea tufelor. Ocupă-te de tunderea gazonului și de eliminarea buruienilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi perfectă pentru coacerea produselor de patiserie. Pot fi preparate deliciile pentru cămara de iarnă, acordând atenție și plantelor de pe pervazul ferestrei.

Recomandarea zilei

Luna plină în Berbec nu favorizează plantarea, deoarece recoltele nu vor fi foarte abundente. Este de preferat să acorzi timp doar activităților de curățare a solului.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 841
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier