Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 26 Septembrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi te vei concentra pe activitățile de tratare a bolilor și dăunătorilor, cultivare a solului, îndepărtare a buruienilor, dar și de colectarea recoltelor pentru depozitarea pe termen lung. Nu efectua tăierea, udarea, transplantarea sau fertilizarea cu substanțe lichide.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Culturile de legume au nevoie de un sol curat, fiind astfel recomandat ca buruienile și resturile vegetative să fie îndepărtate. Nu este indicat să uzi plantele sau să aplici îngrășăminte culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi favorabilă pentru cultivarea plantelor ornamentale, îndepărtarea buruienilor, cât și pentru combaterea bolilor de amenință dezvoltarea armonioasă a florilor și arbuștilor decorativi. Poate fi efectuată tăierea florilor pentru buchete.

post_thumb_preview
Plante de interior

În bucătăria proprie, te vei putea ocupa de pregătirea preparatelor delicioase prin coacere, dar va trebui amânată conservarea recoltelor pentru cămara de iarnă. Poți acorda atenție plantării noilor soiuri pentru grădina de pe balcon.

Pentru începători!

Luna în Berbec poate influența negativ capacitatea de producție a culturilor înființate azi. Acordă atenție lucrărilor de îngrijire a acestora.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 379
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .