Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 27 Septembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Ziua favorizează recoltarea fructelor, pregătindu-le pentru depozitarea pe timpul iernii, cultivarea plantelor decorative (flori, liane, arbuști) și plantarea culturilor fructifere și leguminoase. În zonele reci, adăpostește culturile de fructe de pădure.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Lucrări recomandate: fertilizarea, săparea solului, plivitul, compostarea și recoltarea legumelor. Pot fi plantate noi culturi de ceapă, morcovi, usturoi și ierburi aromatice.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este un moment bun pentru dezgroparea bulbilor și depozitarea lor pe perioada sezonului rece. Plantează flori bulboase, cât și soiuri superbe de butași de trandafiri. Este favorabilă udarea moderată și fertilizarea, cât și eliminarea buruienilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Deliciile preparate în casă au succes azi. Recoltele culese vor putea fi depozitate prin preparare termică: gem, dulceață, murături. Plantează bulbii de flori în ghivece, decorând locuința.

Recomandarea zilei

Luna în Taur favorizează plantarea tuturor culturilor, oferindu-le o capacitate mare de producție. Sunt ideale activitățile de îngrijire a acestora, cu excepția transplantării.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 883
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier