Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 27 Septembrie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Ziua favorizează recoltarea fructelor, pregătindu-le pentru depozitarea pe timpul iernii, cultivarea plantelor decorative (flori, liane, arbuști) și plantarea culturilor fructifere și leguminoase. În zonele reci, adăpostește culturile de fructe de pădure.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Lucrări recomandate: fertilizarea, săparea solului, plivitul, compostarea și recoltarea legumelor. Pot fi plantate noi culturi de ceapă, morcovi, usturoi și ierburi aromatice.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este un moment bun pentru dezgroparea bulbilor și depozitarea lor pe perioada sezonului rece. Plantează flori bulboase, cât și soiuri superbe de butași de trandafiri. Este favorabilă udarea moderată și fertilizarea, cât și eliminarea buruienilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Deliciile preparate în casă au succes azi. Recoltele culese vor putea fi depozitate prin preparare termică: gem, dulceață, murături. Plantează bulbii de flori în ghivece, decorând locuința.

Pentru începători!

Luna în Taur favorizează plantarea tuturor culturilor, oferindu-le o capacitate mare de producție. Sunt ideale activitățile de îngrijire a acestora, cu excepția transplantării.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 360
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .